carinaelgemyr.blogg.se

Slö

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Solen skiner ute och det är en fin vinterdag, man skulle naturligtvis ha varit ute men kanske har jag blivit mättad utav utevistelse med sol o värme under 3v, ha ha😊Tidsomställningen är jobbig för mig när jag kommer hem och många andra klarar det så bra. Vaknar så tidigt på morgonen och är nu jätte trött😴En promenad hade säkert varit bra för mig. Jag har då aldrig klarat av att arbeta nätter, har så svårt att vända på dygnens timmar. Det blir bra i morgon då jag kommer in i vanliga rutiner igen med jobb osv. Förkylningen är tack o lov bättre. Vad har jag gjort idag då? Svar-ingenting! Jo, jag har sett Gåsmamman på tv5play, verkar vara en bra serie.
Under semestern åt jag en annan sorts magtabletter än vad jag brukar göra, en tablett om dagen och var bra i magen hela tiden. Ska fortsätta med dem här hemma också eftersom många infektioner man åker på kommer från magen, tror dom stärker mitt immunförsvar. 
Nu har Bengan skalat potatis, rivit o hackat lök så jag ska ta o göra pannbiffar.
Förresten så har jag kommit på att den norrländska dialekten är så skön att lyssna på. Dom som pratar norrländska verkar så lugna, trygga o harmoniska. Träffar mycket folk på våra resor. Göteborgarna är alltid glada o trevliga men förlåt alla stockholmare o smålänningar som jag har lite svårt för. Ta inte åt er om ni nu är en stockholmare eller smålänning för det finns ju undantag. Vår Thailands vän Gunilla är stockholmare o helt underbar o jag har mycket trevliga släktingar som är stockholmare men dom jag träffar utomlands är oftast stöddiga o smålänningarna är
 
mesiga, ha ha.
Vi hörs o ha en fortsatt skön söndag!
Kram